Tai įdomu:

        Norėčiau pasidalinti keliais gana paprastais, bet efektingais senoviniais metodais žmonių bei patalpų energetikai valyti. Naudokitės savo bei kitų sveikatai. :-)

1. Žmonių bei patalpų energetikos valymas kiaušinio pagalba:
  (ypač naudingas vaikams, kurie dėl išgąsčio pradėjo šlapintis į lovą)

    Reikia paimti 0,5 l švarų stiklainį, įpilti į jį vandens (kad būtų puspilnis) ir atsargiai, nepažeidžiant trynio, įmušti šviežią kiaušinį. Tuomet visa tai palikti nakčiai prie valomo žmogaus lovos ( jeigu yra galimybė, galima pastatyti ir po lova), bet ne toliau, kaip 1 metrą nuo žmogaus. Jeigu turite naminių gyvūnų, būtų gerai, kad stiklainį uždengtumėte kokia skepeta ar lengvu rankšluostėliu, kad gyvūnai neišlaktų vandens ( katės gana lengvai perdirba negatyvią energetiką į pozityvią, bet geriau nerizikuoti).
    Ryte pastebėsite įvairias baltymo formas, pvz., "stulpus", "siūlus", gali matytis gyvūnų ar būtybių, išgązdinusių vaiką, atvaizdai. Jeigu pastebėsite tamsias ar net juodas dėmes, butinai kreipkitės į energetikos valymo specialistą ar patikimą "bobutę".
    Visą šį turinį atsargiai išpilkite į kanalizaciją ar užkaskite į žemę. Būtų gerai, kad tuo metu sukalbėtumėte kokią maldelę ar paprašytumėte Motulės-Žemelės viską perdirbti, kad niekam nepakenktų.
     Šį metodą galite atlikti kelias naktis iš eilės, vis imdami po naują kiaušinį, kol kiaušinis po nakties bus "ramus".
     Tokiu būdu galimą valyti ir namus, norint pašalinti užsilikusius barnius, ligas, ar tiesiog po nemalonių žmonių apsilankymo. Tam reikia keturiuose buto ar namo kampuose pastatyti po tokį stiklainį su kiaušiniu. Dar vieną, bet nebutinai, namo ar buto centre.

2.Kūdikių ir vaikų valymas nuo nužiūrėjimo:

    Kai jūsų vaikas pasidaro įtin irzlus ar pastoviai verkia, lyžtelėkite jam kaktą. Jeigu bus sūroka - mažylis jau kovoja su negatyvios informacijos srautu. Tuomet paimkite švarų rankšluostėlį, sudrėkinkite jo vieną kampą šventintu vandeniu, ar bent jau vandeniu iš čiaupo, ir šlapiu galu pavalykite pagrindinio namuose stalo ( svetainėje ar virtuvėje) visus keturis kampus kyžmai ( X ), tuomet tuo pačiu rankšluosčio galu išvalykite vaikui veidą, kaklą, galit ir pilvuką su nugara. Poto nuvalykite vaiką savo tuo metu dėvimų rūbų (tų, kurie liečiasi su jūsu kūnu) vidine puse.

3. Namų energetikos valymas druskos pagalba:

     Įsikrausčius į naujus namus, po artimo žmogaus mirties, rimtų ligų ar barnių, ar siekiant atgaivinti namų energetiką galima pasinaudoti šiuo metodu. ( Norint išvalyti iš namų prakeikimą, užkalbėjimus ar kitą rimtesnę negerovę reikėtų kreiptis į specialistą)
   
      Po paprasto namų sutvarkymo reikia paimti druską ( nepagailėkite, paimkite, kad ir visą kilogramą, tuo labiau, kad ji nebrangi, o efektas bus geresnis), atsistoti prie lauko dūrų veidu į kambarius, paprašyti druskos jums padėti ir išbarstyti ją ant grindų palei visą namų perimetrą. Jeigu tik įsikraustėte į namus, ar norite visiškai pakeisti seną energetiką tai barstykite prieš laikrodžio rodyklę, o jeigu norite tik pagerinti esamą ar išvalyti susikaupusį negatyvą - palei laikrodžio rodyklę. Barstykite palei sienas, ypač tamsesniuose kampuose, bet taip, kad poto galėtumėte druską gana lengvai surinkti. Taip praeikite visus kambarius. Druska bus kaip "pelėkautai" negatyviai energetikai. Kai praeisite visus kambarius ir vėl grįšite prie dūrų, jums reikės visą negatyvą į tą druską nukreipti. Yra keli būdai :
      1) paimti šventintą ar bent jau turimą žvakę, uždegti ją su mintimis "mano bei visų gerovei" ir pernešti ją namų perimetru palei visas sienas (tik, žinoma, atsargiai), ypač svarbu apeiti tamsesnius kampus. Užsilaikykite tose vietose, kur žvakės liepsna bus įpač nerami ar traškės.
      2) Jeigu turite varpelių, galite jais pasinaudoti perskambindami visus namus ( taip pat palei visą namų perimetrą).
      3) Galite pasinaudoti smilkalais.
      4) Jeigu neturite ant rankų atvirų žaizdų, tai galite tiesiog ranka nubraukti neigiamą energetiką žemyn link druskos (kaip voratinklius), tik rekėtų  atraitoti rankoves ligi alkūnių ir gana dažnai jas perplauti šaltu tekančiu vandeniu. 

   Druską paliekame parai. Kitą dieną druską būtina susiurbti ar sušluoti ir išmesti ar užkasti su maldele ar prašymu, kad Motulė-Žemelė viską perdirbtų visų gerovei.
   Po to reikėtų pravėdinti kambarius, galite uždegti smilkalus ar pastatyti namuose šviežių gėlių puokštę ( nenustebkite, gėlės gana greitai nuvis, perdirbdamos energetiką, būtų gerai puokštę pakeisti tris kartus).
   Būna atvejų, kai po tokio valymo namuose ima perdegti lemputės, nenustebkite, tai normalu, kadangi keičiasi energetikos srautai.

Sėkmės. Jeigu iškilo neaiškumų ar klausimų, rašykite į el.paštą - patarsiu.