Reiki

                       Reiki“ – tai vardas, duotas universaliai gydomajai  Visatos energijai.

 Ji yra visur įsigaunanti, visur esanti: gyvojoje gamtoje, ore, vandeny, akmeny, jos pilni visi Būties lygmenys nuo pačių aukščiausių ir subtiliausių iki visiškai materialių.
  Reiki  harmonizuoja subtiliuosius žmogaus kūnus ir, žinoma, fizinį kūną. Reiki  pasiskirsto žmogaus biolauke, atsiseikėja ir transformuojasi į tos kokybės ir lygmens energiją, kuri esamuoju momentu žmogui labiausiai reikalinga. Ties gydovo rankų ir paciento kūno riba Reiki transformuojasi, prisitaikydama prie paciento ligos. Žodžiu, gydovui nebūtina netgi žinoti diagnozės. Be to, paciento kūne Reiki  pasiskirsto nevienodai: tos kūno dalys, kurioms energijos labiau stigo, gauna Reiki  daugiau. Kiekvienas organas ar sistema gydomosios energijos gauna tiek, kiek jiems tuo metu būtina.
            Kai gydovas seanso metu siunčia pacientui Reiki energiją, gydymas  ir harmonizavimas vyksta visais lygmenimis, visuose žmogaus kūnuose.
            Fiziniame lygmenyje išnyksta skausmas, išgydomos ligos, atsistato organų ir sistemų veikla.
            Astraliniame ( emociniame) lygmenyje žmogus nusiramina, prapuola depresija, išsisklaido baimės.
            Mentaliniame lygmenyje dingsta pesimizmas, mintys darosi pozityvios, pagerėja atmintis, nuovokumas, žmogus atgauna elgesio pusiausvyrą, sušvelnėja. Sieloje įsigali darna ir santaika.
            Dvasiniame lygmenyje atsiranda taurių jausmų ir minčių.


            Reiki – tai didžiulės galimybės, Dievo duotos visai žmonijai ir kiekvienam žmogui atskirai. Todėl galimybe naudotis Reiki energija gali gauti kiekvienas, nesvarbu, kiek jis pasiruošęs. Norint tapti Reiki  gydovu, nebūtina turėti ypatingų gabumų ir ilgai tam ruoštis. Visą privalomą informaciją ir praktinius įgūdžius mokytojas suteikia mokiniui, jį mokydamas ir inicijuodamas.
            Reiki naudojimas sunkumų nesudaro. Įprasti šia energija naudotis gali kiekvienas bet kurio amžiaus žmogus, nes Reiki technika nesudėtinga.  
               Žmogui, išmokusiam naudotis Reiki energija, atsiveria plačios galimybės  - jis galės  išgydyti save ir kitus, įskaitant gyvūnus ir augalus; galės gydyti tiek tiesiogiai dirbdamas su žmogumi, tiek per neribotą atstumą; pripildyti gydomąja energija maistą, medikamentus ar kosmetikos priemones; energetiniame lygmenyje valyti patalpas ir daiktus; dirbti su savo svajonėmis, tikslais ir t.t. 

                         Reiki – tai Visatos dovana,
                         kuria galime naudoti kiekvienas
                         savo ir kitų gerovei.


Daugiau informacijos apie Reiki ir  Reiki seminarus tel.: +370 61261901